top of page

Ako sme navrhli sadu plastových kvetináčov


Máme radi výzvy, preto sme sa začiatkom roka zapojili do súťaže Městské pěstování (áno, tak trochu mimo našeho odboru), vyhlásenej firmou Plastia.

Dali sme hlavy do kopy a večer strávili kreslením, modelovaním a vizualizovaním našej vízie modulového plastového kvetináča. Deadlinom bola polnoc.

O pol druhej ráno sme náš skromný príspevok do súťaže odoslali. Ďakujeme organizátorom za jeho prijatie, aj keď sa na stupni víťazov neumiestnil.

Inšpiráciou pre tvar nádob sa stal včelí plást.

​​PLÁST Sada pestovacích nádob pre mestských pestovateľov

Pestovateľská sada s názvom Plást je určená (nielen) pre mestských pestovateľov každého veku.

Využitiu týchto modulových prvkov sa medze nekladú. Okrem pestovania rastlín poslúžia aj ako misky na ovocie, zeleninu, kancelárske potreby, šperky, hračky a iné drobné predmety, miska na potravu pre domácich miláčikov, alebo kŕmidlo či kúpeľ pre vtáky.

​​Jednotlivé nádoby sa pomocou plastových spojovacích prvkov spájajú do klastrov tvaru včelích plástov. Menšie klastre sú vhodné ako solitérna dekorácia - závesná alebo na postavenie.

Klaster nádob na postavenie.

Väčšie klastre môžu tvoriť deliace priečky v miestnosti, alebo závesné zelené steny so strategicky umiestnenými poličkami.

Klaster nádob v kombinácii s poličkami pre zavesenie na stenu.

Na záver ešte jedna "vychytávka" - každý prvok sady Plást je možné premeniť na designové svietidlo. Stačí ho doplniť o držiak objímky a matný difúzor, ktoré sú súčasťou voliteľného príslušenstva a do vnúra nádoby umiestniť LED žiarovku.

Klaster kvetináčov a svietidiel, vytvorený z jedného typu nádoby.

JOURNAL

bottom of page