top of page

Školenie u firmy Geberit


Aj vy si radi posedíte na záchode s mobilom či knihou v ruke? Vyskúšajte to na bidetovom sedátku, ktoré vás omyje, osuší a ešte aj zohreje!

Upozornenie: Používanie tohoto zariadenia je vysoko návykové!

 

Dnes sme za zúčastnili školenia firmy Geberit v ich sídle na Sokolovskej ulici v Prahe. Ďakujeme Petrovi Horskému z firmy Besta za pozvanie a tímu Geberit za privítanie a pohostinnosť.

Okrem prednášky, občerstvenia a príjemnej atmosféry sme si naživo prezreli produkty Geberit, Kolo a Keramag. Nechýbali medzi nimi naši favoriti - splachovacie moduly Duofix pre odsávanie pachu z misy toalety a takmer bezúdržbové žľaby CleanLine.

Vrcholom prehliadky boli inteligentné sedátka AquaClean, ktoré sme aj otestovali (v súkromí, za zavretými dverami).

 

Ak na takomto zariadení nesedíte prvý krát, bude pre vás ovládanie relatívne jednoduché. Prúd vody (resp. 2 oscilujúce prúdy) je dostatočný pre dôkladné očistenie. Nepríjemným aspektom je hlučnosť spršky, ktorá sa so silou prúdu zvyšuje. Dámska sprška je takisto praktická, navyše oddelená od tej hlavnej, čo je výhoda. Teplovzdušný sušič je jednou z prídavných funkcií. Aj keď pokožku úplne nevysuší, aspoň pobyt na toalete oživí.

Keď napokon zistíte, že čas letí a vám sa z toalety nechce odísť, je to vinou vyhrievaného sedátka. Pozor, je návykové!

Pokiaľ váhate, či si bidetové sedátko zadovážiť, navštívte niektorú z testovacích zón Geberit AquaClean a vyskúšajte ho na vlastnej ... koži.

JOURNAL

bottom of page